VIPPORTAR

Originalet

Berry-vipporten är en oisolerad garageport i stål som passar lika bra i ditt villagarage som i ett flerbilsgarage. Välj din perfekta vipport bland olika motiv och kulörer. Berry-vipportar från Hörmann har ett tillförlitligt klämskydd, ett flerfaldigt säkerhetssystem och ett unikt snäpplås som minskar risken för inbrott.

Allt talar för originalet; kvalitet och säkerhet, elegans och komfort och en väl beprövad teknik. Till grund för Berry-portarna från Hörmann ligger kompetensen från över 50 års erfarenhet av garageportstillverkning. I det stora utbudet av motiv finner du garanterat också drömporten till ditt hus. Ta hjälp av port- och dörrkonfiguratorn och välj i lugn och ro ut din drömport; motivet, ytan och färgen. Möjligheterna är obegränsade.

Skyddskåpa att vara säker på

Ett exempel på säkerhetsutrustningen i Berry-vipportarna är de flexibla skyddskåporna över hävarmarna. De täcker det farliga området helt och minskar därmed klämrisken. Denna höga säkerhetsstandard finns bara hos vipportar från Hörmann.

Flerfaldigt säker

Systemet med flera fjädrar säkrar porten tillförlitligt så att den inte kan falla ner. Om en av fjädrarna går av håller de övriga kvar porten. Avståndet mellan fjädervarven är så litet att inte ens barn med sina små fingrar kan klämma sig.

Bekväm stängning

Den speciellt utformade hävarmen trycker porten tätt mot karmen och gör att porten drar igen sig själv när man stänger den. Det finns inget mellanrum mellan porten och karmen. Porten är helt stängd runt om.

Bättre inbrottsskydd

Den unika vridregellåsningen i vipportar från Hörmann fixerar portbladets hörn i karmen och är därför mycket säkrare än de vanliga stånglåsen. Det är praktiskt taget omöjligt att bända upp porten. Med en kompletteringssats (tillval) som man enkelt monterar själv, kan porten även låsas upptill.

Individuell manövreringskomfort

För att det alltid ska vara lätt och bekvämt att använda den automatiska vipporten, erbjuder Hörmann lämpliga mobila och stationära kvalitetstillbehör för alla inbyggnadssituationer. Det kan vara allt från mikrofjärrkontroller, kodlås och fingeravtrycksläsare till speciella lösningar, såsom nödbatteri.