TILLBEHÖR

Hörmann BiSecur – för fjärrstyrning av garageportar och infartsgrindar.

Ladda ner vår pdf om Bisecur här

BiSecur trådlöst fjärrsystem med certifierad säkerhet

Det trådlösa tvåvägssystemet BiSecur med extra säker kryptering är ett mycket gott exempel på framtidsorienterad teknik för enkel och bekväm manövrering av garage- och grindmotorer, dörröppnare, belysning m.m. Med det av Hörmann utvecklade, extremt säkra kodsystemet BiSecur med stabil och störningsfri räckvidd, kan du vara tryggt förvissad om att obehöriga inte kan kopiera din fjärrkod. Systemet har kontrollerats och certifierats av säkerhetsexperter vid Ruhruniversitetet i Bochum.

Perfekt anpassat och 100% kompatibel

Alla BiSecur motorer, mottagare och manöverenheter är 100% kompatibla. Med en fjärrkontroll eller ett kodlås öppnar du bekvämt din garageport eller en grind utrustad med en motor från Hörmann, din dörröppnare eller andra enheter som har en BiSecur-mottagare. Med vår app* kan du med din smartphone eller surfplatta ansluten till Hörmann BiSecur gateway bekvämt styra din Hörmann garageport- och grindmotor, din Hörmann entrédörr** eller innerdörr utrustad med dörröppnaren PortaMatic samt ytterligare enheter.

* För smartphones eller surfplattor med operativsystemet iOS eller Android.
** För denna funktion krävs att din Hörmann entrédörr ThermoCarbon / ThermoSafe är utrustad med automatlåset S5 / S7 Smart.

Bekväm avläsning av portläget

Du slipper gå ut i regn och rusk för att kontrollera att porten är stängd. Genom att trycka på knappen visar färgen på LED-lampan på fjärrkontroll HS 5 BS portläget. Ytterligare ett tryck på knappen*** stänger porten. Du kan inte styra din port på ett säkrare sätt.

*** Vid manövrering utom synhåll från porten krävs en extra fotocell.

Utmärkt design

De exklusiva BiSecur-fjärrkontrollerna är designade i svart eller vitt och har en elegant form som ligger bekvämt i handen. Hörmanns BiSecur-fjärrkontroller som kan beställas med pianolackfinish har tilldelats den välkända desingutmärkelsen reddot för sin exklusiva design.

Praktisk avläsning av portläget.

Bekväm och säker med dubbelriktad fjärrteknik.

Certifierad säkerhet med stabil och störningsfri räckvidd.

Radiokodlås. Öppna porten enkelt genom att ange en sifferkod. Då behöver du inte ha med dig någon fjärrkontroll.