SERVICE

Nu kan vi på Ett2Tre Garageportar AB erbjuda dig ett unikt serviceavtal med en rad fördelar till din garageport.

Till en fast avgift, får du ett besök med fri framkörning inom 8 mil samt 30 min arbete av proffsig personal med en fullt utrustad servicebil. Ni får en översyn av er port och smörjning av gångjärn, leder, porthjul, sidolister samt justering av fjädrar. Har ni automatik ser vi naturligtvis över även denna och justerar vid behov.

Vid en regelbunden service kommer livslängden på porten att förlängas och vi har en chans att se om det är något som behöver bytas ut. Vi kommer alltid att ger er ett fast pris på reservdelar innan vi utför arbetet, som sedan faktureras. Vissa delar är beställningsvara, vilken innebär att vi då inte kan utföra service på samma dag. Mindre detaljer som rullar, wire, gångjärn och kretskort har vi alltid med oss. Service kommer att ske på portar och automatiker som är 2 år och äldre. Vi rekommenderar service vartannat år.

För er som har garanti kvar på porten och montage gäller följande:

  • Portleverantören står för de åtaganden som finns med i deras garantihäfte.
  • Ett2Tre Garageportar AB lämnar 6 års garanti på montag i samband med nymontage. Detta innebär att portens och automatikens infästningar inte släpper från tak och väggar, samt att portens skruvar till skenor och portblad sitter fast.
  • Smörjning och översyn måste ni själva ombesörja om ni inte tecknar serviceavtal.

Passa på att teckna er på detta serviceavtal redan idag så kan ni lugnt luta er tillbaka medan vi sköter resten.

Beställ serviceavtal här (pdf). Skriv ut 2 ex som skickas till oss, 1 ex kommer i retur påskrivet.