MONTAGE

Vi erbjuder uppmätning

Innan man beställer en port måste man vara säker på att måtten är rätt. Måtten på själva porthålet är inte så svårt att mäta, måtten innanför porthålet är det viktigaste. Nästan alla portar som säljs hos oss monteras på insidan av vägg eller befintlig karm. Detta gör att måtten innanför porthållet är det viktigaste, att där är rätt sidoutrymme samt rätt överhöjd till innertak. Överhöjden kan skilja beroende på portens beslag. Vi hjälper gärna till med måttagning i hela Skåne kostnadsfritt eller med teknisk support via telefon.

Vi erbjuder nybyggnation/renovering

Ett2Tre garageportar samarbetar, sedan länge, med olika byggfirmor, för att kunna erbjuda en paketlösning. Skall du bygga nytt, eller renovera i samband med installation av garageport, finns möjligheten att köpa ett helt paket från Ett2Tre – vi tar hand om allt från första besöket fram tills allt är klart. Du slipper kontakta flera olika aktörer och hålla reda på att alla kommer till bygget/renoveringen vid rätt tidpunkt och i rätt ordning. Det kan du bekvämt överlåta till oss och njuta av det färdiga resultatet.

Vi erbjuder garantier

Vi lämnar 6 års garanti på arbetet (infästningar och funktion). I övrigt är det 10 års garanti på portarna samt 5 år på automatiken enligt Hörmanns Garantihäfte.

Vi erbjuder serviceavtal

De kunder som har fått eller får porten monterad av Ett2Tre kan teckna sig för ett serviceavtal.

Beställ serviceavtal här (pdf). Skriv ut 2 ex som skickas till oss, 1 ex kommer i retur påskrivet.

Undvik vanliga fel

Vi ser allt fler portar som monteras upp av husleverantörens snickare. Merparten av dessa portar är dåligt monterade. Om man slarvar med montaget så kortar man ner livslängden på porten.

En port skall gå lätt att öppna manuellt. Om man har motor på, skall du frikoppla motorn och känna att porten löper lätt upp/ner. Gör den inte det så har snickaren antingen för lite fjäderspänning, inte kryssmätt skenorna eller inte gjort rätt enligt anvisningen.

Om en motor vänder eller inte går att köra med kan ni själva kontrollera följande:

  • Går porten att köra manuellt? Se till att inget tar emot.
  • Är det ström på eluttaget?
  • Blinkar lampan eller indikerar den något felmeddelande?

Vi kan hjälpa er om ni har problem med er port till ett fast pris. Garanti gäller bara på de portar som Ett2Tre har monterat.