AUTOMATIKER

Med en garageportsmotor från Hörmann kan du känna dig säker! Den patenterade mekaniska portlåsningen i garageportsmotorn försvårar uppbrytning. När porten är stängd hakar uppskjutningsspärren i automatiskt. Portlåsningen är helt mekanisk och fungerar även vid strömavbrott. Motorerna har även en automatisk stoppfunktion som gör att porten stannar vid ett oväntat uppdykande hinder.

Med det krypteringssäkra systemet BiSecur kan du känna dig säker om att inga obehöriga kan kopiera din fjärrkod mellan handsändare och motor. Välj mellan standardmotorn ProMatic eller den snabbare motorn SupraMatic. Oavsett vilken motor du väljer ingår 1 st handsändare som standard. Välj som bland en mängd olika handsändare, tryckknappar och kodlås som tillval till din garageport och motor.

Garageportöppnare – för ökad komfort och säkerhet

Port- och maskinerispecialisten Hörmanns lösningar är genomtänkta in i minsta detalj och håller högsta kvalitet. Hörmann är nr ett i Europa tack vare sin beprövade och innovativa maskineriteknik, som gör ditt liv både bekvämare och säkrare. Varje dag, i alla väder och under en lång tid.

Lugnande med uppskjutningsspärr

Objudna gäster har ingen chans mot Hörmanns automatiska takskjutportar. När garageporten är stängd hakar uppskjutningsspärren automatiskt i anslagen på maskineriets styrskena och låser porten ordentligt så att den inte går att bända upp. Detta portlås är helt mekaniskt och fungerar därför även vid strömavbrott, till skillnad från konkurrenternas maskinerier.

Tillförlitligt med säkerhetsautomatik

Tack vare tillförlitlig säkerhetsautomatik stoppar porten vid plötsliga hinder. För ännu bättre skydd och högre säkerhet rekommenderar vi att man monterar en beröringsfri ljusridå. Om du väljer ett Hörmann SupraMatic P-maskineri ingår fotocell som standard. Säkerheten själv.

Individuellt med bekväm manövrering

För att det alltid ska vara lätt och bekvämt att använda den automatiska takskjutporten, erbjuder Hörmann lämpliga mobila och stationära kvalitetstillbehör för alla inbyggnadssituationer. Allt från mikrofjärrkontroller, kodlås och fingeravtrycksläsare till speciallösningar som nödbatteriet.

Kompatibelt med fjärrkontroll

En till allt! Du kan manövrera både din garageport och infartsgrind med samma fjärrkontroll, om de kommer från Hörmann. Med en extra mottagare kan du använda fjärrkontrollen till ännu fler funktioner, exempelvis tända och släcka utomhusbelysningen.

Beprövad Hörmannteknik ingår

 • Inställning för mjukstart och mjukstopp, vilket skonar port och portöppnare och ger tystare portgång
 • Automatiskt portlås erbjuder ett mekaniskt skydd mot inbrott – porten går inte att lyfta (ett Hörmann-patent)
 • Tillförlitlig säkerhetsautomatik som stoppar porten vid eventuella hinder
 • Underhållsfri drivrem med automatisk efterspänning (ett Hörmann-patent)
 • Invändig nödfrikoppling
 • Levereras som standard med handsändare med 4 knappar
 • Integrerad 3-kanals mottagare
 • Brett utbud av tillbehör
 • Snabbt och enkelt montage tack vare optimalt förberedda fästdon
 • Möjlighet att reglera belysningen (1–5 minuter)

Grindautomatiker

Ett2Tre Garageportar har lång erfarenhet av grindautomatiker. Fler och fler stänger om sig. Fråga oss så hjälper vi även er till ett säkrare hem.

Snabbare och säkrare väg till garaget

Kombinera en takskjutport från Hörmann med ett SupraMaticmaskineri från samma leverantör och få upp till 50% snabbare öppningshastighet. På så sätt sparar du tid men framför allt minskar olycksrisken – inte minst vid hårt trafikerade gator.

Fjärr på nyckelringen

Den nya fjärrkontrollen HSP 4 har fyra funktioner och är dessutom elegant. Tack vare den praktiska nyckelringen har du den alltid med dig.

Solmodul (tillval)

Ett praktiskt tillbehör till ProMatic Akku gör att du slipper tänka på att ladda batteriet. I leveransen ingår material för montage, 10 m anslutningskabel samt laddningsregulator. Mått: 300 x 400 mm.

Fotocell registrerar rörelse

SupraMatic P maskinerier levereras som standard med fotocell som genast registrerar personer och föremål. Det är vad vi kallar säkerhet. Uppskattat, inte minst av barnfamiljer.

NYHET!

Luftkonditioneringssensor HKSI för automatisk garageventilation ■ NY från hösten 2017

 • För övervakning av luftfuktigheten i garaget
 • För automatisk ventilation av garaget via drivfunktionen ”2. Öppningshöjd“
 • Om luftfuktigheten är för hög öppnas porten automatiskt
 • När luftfuktigheten justerats stängs porten automatiskt igen
 • Justerbart temperaturområde där porten inte öppnas (t.ex. vid frostrisk i garaget)
 • Justerbara driftstider (t.ex. nattstfrånkoppling)
 • Inställbara öppningstider (t.ex. max. 2 timmar per ventilation)
 • Kan utökas med en extern sensor HKSA : som mäter fuktigheten i utomhusområdet och undviker öppningen av dörren vid högre luftfuktighet
 • Utbyggbar med ventilationsfläkt på plats för snabb och effektiv ventilation

* från tillverkningsår 2012, till 3000 mm portbredd